KULLANIM ALANLARI
Mısır Bagas Arpa Hububat Karanfil (baharat) Kurutulmuş hindistan cevizi içi Pamuk - Preslenmiş balya ve pamuk tohumu (çiğit) Pamuk - Ham (çırçır) Kimyon Tüy Yulaf İncir Balık unu Tütün Yerfıstığı Sert buğday Fındık Şerbetçiotu Pirinç ve darı irmik unu Malt Darı Kuruyemiş - ham Naylon Palmiye çekirdekleri Bezelye Yer fıstığı taneleri Yer fıstığı çekirdekleri Yer fıstığı Patates unu Kabak Çekirdeği Üzüm posası tohumu Pirinç Çavdar, Çavdar unu Susam Enfiye Yumuşak buğday Süpürge darısı Soya fasulyesi, Soya unu Saman Ayçekirdeği Çay Tütün Ceviz Buğday, Buğday Unu Kereste, Tahta
|
|